Репортерка на Newsweek се подложи на любопитен експеримент и всеки ден

...
Репортерка на Newsweek се подложи на любопитен експеримент и всеки ден
Коментари Харесай

Журналистка започна да пие по 2,7 л. вода дневно, след 6 седмици съжали жестокоm – СНИМКИ

Репортерка на Newsweek се подложи на любопитен опит и всеки ден в продължение на шест седмици пи по 2,7 литра вода. Резултатът несъмнено бил неочакван и съумял да я шокира.

В публикация за изданието Леони Хелм обяснява решението си да се подложи на сходно нещо с обстоятелството, че преди този момент е била в положение на непрекъсната дехидратация и това доста я притеснявало.

За да види дали опитът ще има някакъв резултат върху кожата й, тя отишла в профилирана клиника и си направила 3D сканиране на лицето й благодарение на системата за разбор Visia.

Скенерът посочил, че по лицето си има леки увреждания от слънцето и някои бръчки към очите и определил възрастта на кожата й на 29 години – три години по-млада от действителната й възраст.

Репортерката споделя, че на третата седмица от опита се е научила да не не помни да пие вода, само че в това време течността към този момент й била втръснала до болежка.

„ Започнах да трансформирам малко водата, като добавях в нея свеж лайм или лимон, може би малко мента, просто с цел да подкрепям нещата забавни. Забелязах също, че към третата седмица започнах да изпитвам потребност от вода, тъй като тялото ми стартира да действа по различен метод “, споделя тя.

Към  шестата седмица към този момент почнала да усеща, че в общото й положение са настъпили значителни  позитивни промени – будела се по-рядко през нощта, а заран се чувствала много по-свежа.

Когато още веднъж отишла в клиниката, с цел да ревизира положението на кожата си обаче, останала неприятно сюрпризирана. Оказало се, че за тези шест седмици кожата й се е състарила с цели 7 години!

„ Представете си изненадата ми, когато ми споделиха, че положението на кожата ми се е влошило… Ако преди този момент скенерът откри, че възрастта на кожата ми е 29 години, то този път реши, че имам кожа на 36-годишен човек.

Изсмях се иронично, когато доктор Хан ми сподели, че макар незначителното усъвършенстване във типа на бръчките ми, текстурата на кожата ми е „ доста по-лоша “, порите ми са „ доста по-големи “ и както кафявата пигментация, по този начин и възпалението са по-лоши “, отбелязва тя.

„ Въпреки неприятните вести, ме увериха, че това е единствено краткотрайно и от този момент продължих да пия повече вода, тъй като това може да бъде единствено нещо положително в дълготраен проект. Към момента съм щастлива да кажа, че кожата ми се върна към естественото “, показва в умозаключение Хелм. /

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР